Hvidvine»Husets vin

«Rooiberg Chardonnay, SydafrikaDuften har primære toner af tropisk frugt, citrus og æble tilsat lette nuancer af egetræ. Smagen er aromatisk med en god balance og en god balance mellem den forfriskende, sprøde syre og fylden.

Pr. 1/1 fl.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .218,.

Errazuriz Estate Sauvignon,

ChileFrisk indbydende duft af citronskal og rød peber.Smagen, der er præget af citron, grønne æbler og friskepærer, er meget ren og frisk med et forunderligt velaf-balanceret sødmefuldt indtryk, der slutter tørt og mineralsk.

Pr. 1/1 fl.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .228,-

Le Fontagneret Blanc,

FrankrigIGP, Moillard Grivot, Chardonnay, BourgogneIndtagende hvidvin med en meget frugtig, blød og givende duft, der sammen med den friske, fyldige og karakterfulde smag danner et harmonisk hele.

Pr. 1/1 fl.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .238,-

Rosévine

Rosévine2019 le Rose Malbec du Prince,

AOPChâteau de CayxEn exceptionel rosé. Frisk med lette aromaer af jordbær og hindbær, tilsat en fin syre, som afbalancerer vinen og giver den friskhed.

Pr. 1/1 fl.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . 218,-

Rødvine»Husets vin«

Rooiberg Shiraz, SydafrikaElegant og smagsfyldt Shiraz med masser af mørke frugtertilsat lette toner af egetræ i smagen.

Pr. 1/1 fl.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . 218,-

Côtes du Ventoux, Frankrig

Smuk, lys, purpur farve og en meget charmerendebæragtig frugt i duften. Smagen er let med en god rundfylde og frisk behagelig eftersmag.

Pr. 1/1 fl.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . .228,-

2020 Tormaresca Chardonnay Classic,

'IGT, Tormaresca, ItalienLys gul farve med grønne strejf. Frugtig aroma med hint af æbler og skaller af citrusfrugt, let blomstret med noter af akacieblomster og havtorn. Fyldig på tungen og meget afbalanceret med lette præg af gule frugter

Pr. 1/1 fl.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .238,-

Portvin

PortvinGraham’s The Tawny,

'PortugalDuften har lækre toner af tørrede frugter, valnødder, karamel, kakao, kryd-derier og læder. Smagen er sødmefyldt med masser af modne tanniner og en fin medium syre, som afbalancerer vinen.Eftersmagen har fine nuancer af valnødder og karamel.

Pr. glas.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . .35,-

 Dessertvine

Spumante MoscatoMoscato d’Asti

som en let sorgløs vin fra Italien, man som vindrikker kan nyde i de varme sommermåneder.Dette kan vi glæde os over, da Asti Spumante er et fantastisk og ofte yderst undervurderet alternativ til den søde Champagne.Noter af ferskner, mandariner og abrikos.

 

Neutral sweet blancRooiberg Winery,

Sydafrika. Elegant og kompleks naturlig sød dessertvin. Fyldt med indsmigrende nuancer af modne, tropiske frugter.