Forretter: . 68,-

Muslingeskal m/høns i asparges.
Lille stjerneskud med een fiskefilet, rejer og asparges.
Røget ørredfilet m/purløgscreme, rejer og hjemmebagt brød.
Røget svinemørbrad m/artiskokcreme, marinerede salater og
parmasanflager.
Bagt spinatbund m/urtecreme, melon, spegeskinke og pestomayo.
Fiskesymfoni m/3 forskellige fisk, bliv overrasket.
Lynstegte Tigerprawns m/wokgrøntsager og majsbrød.
Dampet torskebar m/syltet rødløg, limemayo og urtebrød.
Røget laks på grøntsagsroulade m/limeaioli og brød.
Dampet lyssej m/rødbedecreme, ristet bacon og brød.

Hovederretter: . 168,-

Kalvesteg stegt som vildt m/kartofler, waldorffsalat, tyttebær, asier og vildtsauce.
Gl. dags flæskesteg m/kartofler, rødkål, brunede kartofler og sauce.
Gl. dags oksesteg m/glaserede perleløg, bønner, gulerodskarotter, hvide kartofler og skysauce.
Kroens speciale: Tyndsteg m/ovnbagte champignon, oreganomarinerede gulerødder, gratinkartofler og portvins skysauce.
Nakkefilet marineret i timian/rødvin og langtidsstegt, spændende salat og ristet blomkål. Hertil nøddebagte halve kartofler og timiansauce.
Honning/ramsløg marineret svinekam, m/bønnesalat, årstidens grønt, små kartofler m/skræl og whiskysauce.
Langtidsstegt kalvetykkam m/bagt kartoffelmos, årstidens garniture og svampesauce.
Svinemørbrad vendt i knust peber, marineret salat m/figner, samt små kokosristede kartofler og appelsinsauce.

Desserter: . 68,-

3 lags hjemmelavet islagkage m/frugt.
Desserttallerken m/chokoladekage, vanilieis m/hindbær.
Kroens speciale: Vanilleis smager af lakrids m/frugtkompot.
Chokolademoussekage m/Baileys og vanilieis.
Cognac flamberede grønne figner m/nougatis og cognacsirup.
Honningbagt bund med digestive og granatæbleis..
Solbæris m/karamel og knas.
Grillet annanas m/rosenpeber, karamelis og karamelcreme

Kaffe/The. . . . . . . . . . . . . . . . . . 30,-

Kransekage:. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .25,-

 

Natmad: . 68,-

Karrysuppe m/ris, hønsekød og hjemmebagt brød.
Pålægsbord m/3 slags pålæg og rugbrød.
Aspargessuppe m/kødboller, asparges og hjemmebagt brød.
Pizza 2 slags m/salat.
Kold kartoffelsalat m/hjemmelavede frikadeller.
Biksemad m/rugbrød, spejlæg og rødbeder.
Hotdogs.
Pullet porkburger.
Quiche Lorraine tærte m/salat.
Æggekage m/bacon og rugbrød.
Tarteletter m/høns i asparges.