Buffet:

Forslag 1:. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .198,-

Små lakseroser m/nudelsalat - Ostegratineret spidskål - Cocktail tomater bagt m/mozzarella og spegeskinke - Spændende salat m/tilbehør - Timian-/rødvinsmarineret nakkefilet - Herregårds glaseret skinke - Flødekartofler - Hjemmebagt brød og smør.

Forslag 2:. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .238,-

Varm røget laks m/basilikum creme - Grøntsagsroulade - Pasta m/pesto og parmesanflager - Broccolisalat - Spændende salat m/tilbehør - Kylling m/soltørrede tomater i flødesauce -Rosastegt oksefilet - Bagt pillekartofler i fad - Små kartoffelrôsti m/krydderost og spege-skinke - Hjemmebagt brød og smør.

Forslag 3:. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .248,-

Italiensk inspireret: Spidskålsroulade m/kylling - Tomatsalat m/feta - Grøn salat m/figner og bønner - Risotto m/bacon og stegte rosenkål - Langtidsstegt kalveslice i rødvin/tomat sauce - Bagt oksekød m/låg af kartoffelmos - Italiensk kartoffelsalat m/pesto - Hjemmebagt brød og smør.

Forslag 4:. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .258,-

Torskeloins m/gulerodspuré og urter - Bagte mixede tomater - Salat m/grønne tomater - Spændende marineret salat - Kyllingfilet i bacon - Rødvinsbraiserede svinekæber - Små pestokartofler - Twistet kar-toffelsalat - Frugtfad - Chokolademousse i bambusblad- Hjemmebagt brød og smør.

Forslag 5:. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .338,-

Grillet lun hønsekød på salatbund og mango chutney-dressing - Små ruller m/serranoskinke og melon - Hel varmrøget laks m/urtedressing - Chili-/vaniliemarineret skinke - Rosastegt oksemørbrad - Timiansauce tilsmagt med dijon-sennep - Kartofler m/skræl i svøb af olier og krydderier - Spændende salater m/tilbehør og dressinger - Marinerede grøntsager bagt i ovn - Kartoffelkage m/marcipan og cremefrâis - Lun æblesuppe m/ristet nødder - Chokolademousse m/Baileys - Hjemmebagt brød og smør.

Dessertbuffet: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .80,-

Frugt, kage og is-ta’ selv.

Brunch: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .225,-

Scramble eggs m/bacon og pølser - Pandekager m/sirup - Røget spegepølse - Lun leverpostej - 2 slags oste - Marmelade - Frugtfad - Kage - Brød og smør - Kaffe/The og juice.

For alle bufferterne: 15 personer.OBS: Der er altid mulighed for at ændre i buffet forslagene.